Naar de navigatie Naar de inhoud

Home Instead Thuisservice Utrecht

Overige zorg

9
.5

uit 9 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

donderdag
0:00 - 23:59
vrijdag
0:00 - 23:59
zaterdag
0:00 - 23:59
zondag
0:00 - 23:59
maandag
0:00 - 23:59
dinsdag
0:00 - 23:59
woensdag
0:00 - 23:59

Winnaar van:

Over Home Instead Thuisservice Utrecht

 

"Ook in Utrecht maken we vanuit ons hart elke dag met vertrouwen het verschil."

Je wenst dat iedereen zo lang mogelijk zelfstandig in de vertrouwde thuisomgeving kan blijven wonen. Ook als de dagelijkse dingen niet meer vanzelfsprekend zijn. Home Instead zorgt ervoor dat senioren zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen in de regio Utrecht. Door ondersteuning met aandacht en begrip van een vertrouwd gezicht, juist wanneer het thuis niet meer vanzelf gaat. De vestiging is sinds 2019 actief. 

Een vertrouwd gevoel en een vertrouwd gezicht

De klant (en mantelzorger) heeft de regie. Op basis van het opgestelde zorgplan en de persoonlijke voorkeuren van de senior kijken we welke CAREGiver het beste past bij de wensen en behoeften. Het supportteam zoekt samen met u naar de juiste ‘klik’ tussen beiden. Deze CAREGiver is het vaste en vertrouwde gezicht. Daarbij is de CAREGiver er op de momenten wanneer dit het beste uitkomt.Al onze CAREGivers zijn ervaren en getrainde professionals. Mensen die vanuit hun hart werken om het leven van de senior aangenamer te maken. Maar ook om jou, als mantelzorger, te ondersteunen en met je mee te denken. Om ritme en rust te creëren. Home Instead ondersteunt bij het ritme van alledag, om het samen langer vol te houden.

Lokaal en dichtbij

Wij bieden zorg thuis o.a. in de plaatsen Utrecht, Nieuwegein, De Meern, Vleuten, Haarzuilens, Woerden, IJsselstein, Maarssen en Breukelen.

Samen met u en uw naasten organiseren we graag de best passende oplossing voor de ondersteuning en begeleiding thuis.

Jordy Slijp, General Manager Home Instead Meierij Den Bosch & Utrecht

 Home Instead Thuisservice Utrecht

Waarderingen historie

2021
9.7
4 waarderingen
2020
9.4
5 waarderingen

Recente waarderingen

27 juli 2021 - Geplaatst door de redactie

Wat geweldig dat dit bestaat!Doordat er 2x per dag zorg aan huis komt bij onze vader.Die alzheimer en vasculaire dementie heeft.Kunnen mijn broer en ik gewoon werken en genoeg tijd met ons gezin door...

13 juli 2021 - Geplaatst door de redactie

de zorg die ik nodig had hebben ze uitstekend waar gemaakt. leuke mensen en goede omgang

9.8
Lees meer
18 februari 2021 - Geplaatst door de redactie

Buitengewoon tevreden met de geboden hulp voor mijn thuiswonende dementerende schoonmoeder. Er wordt veel eigen initiatief ingezet, waardoor ik als mantelzorger enorm ontlast word! Schoonmoeder is...

Bekijk alle waarderingen